sobota 13. března 2010

Takový malý "čekšmejd"


Návod k přípravě bezvaječných nudlí jako přílohy:

Český návod:
Nudle vložte do teplé vody, nechte stát 2 minuty, vodu zceďte a nechte okapat. Nudle pak můžete používat jako přílohu ke smažení, jako špagety nebo přílohu k masům, rybám atd.

Slovenský návod:
Rezance vysypte do horké vody a nechajte stať po dobu 3 minút. Potom rezance sceďte. Poďla chuti pridajte sol´, korenie a sojovu omáčku, možete podávat ako prílohu alebo ke smaženiu už s predsmaženou zeleninou a kúskami mäsa.

Jak si máme poradit, když jsme československá domácnost? :)


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já bych zvolil kompromis. 2 minuty a pak to okořenit! :-)

Natálka řekl(a)...

No tak rozřešení by mne taky zajímalo :D