Návod k přípravě bezvaječných nudlí jako přílohy: Český návod: Nudle vložte do teplé vody, nechte stát 2 minuty, vodu zceďte a nechte okapat. Nudle pak můžete používat jako přílohu ke smažení, jako špagety nebo přílohu k masům, rybám atd. Slovenský návod: Rezance vysypte do horké vody a nechajte stať po dobu 3 minút. Potom rezance sceďte. Poďla chuti pridajte sol´, korenie a sojovu omáčku, možete podávat ako prílohu alebo ke smaženiu už s predsmaženou zeleninou a kúskami mäsa. Jak si máme poradit, když jsme československá domácnost? :) |
sobota 13. března 2010
Takový malý "čekšmejd"
Štítky:
Aktuálně s nadsázkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
2 komentáře:
Já bych zvolil kompromis. 2 minuty a pak to okořenit! :-)
No tak rozřešení by mne taky zajímalo :D
Okomentovat